Cozonaci

Preferatul tuturor în materie de dulciuri când se apropie sărbătorile – ați ghicit, cozonacul e regele bucătăriei tradiționale, mai ales în apropierea Paștelui sau Crăciunului. Gustul de portocală, stafidele din abundență, esențele de vanilie și rom sunt cele care te îmbie de fiecare dată când treci prin bucătărie. Poveștile spun că dacă simți miros de cozonac în casă, sigur e motiv de mare sărbătoare.

Însă, grijile cotidiene pun stăpânire pe noi, iar timpul dedicat pregătirii și coacerii cozonacului este unul îndelungat. Dacă nu ai mult timp la dispoziție, dar ești de părere că nu trebuie să-ți lipsească de pe masa festivă cozonacul, alege cozonac Segarcea.

De multe ori, poftele apar și dacă nu este un eveniment special. De asemenea, noi nu-ți recomandăm să-ți pui pofta în cui, ci să îți comanzi un cozonac de la cofetărie Segarcea. Dacă alegi să discuți despre gusturile și preferințele tale cu personalul cofetăriei, fii sigur/ă că rezultatul final va fi exact așa cum ți-l dorești.

Rețetele noastre de cozonaci sunt menite să strângă în jurul mesei întreaga familie. Gustul care împacă preferințele tuturor, de la cel mai mic, până la cel mai în vârstă mesean. Astfel, cozonacii Segarcea vor contribui la armonia în familie și momentele pline de bunăstare. Pregătit în tihnă, preparat cu o abundență de nuci, stafide și cacao va lăsa cu siguranță o impresie bună tuturor.

Fragezi și aromați, bine rumeniți, drepți sau împletiți, cozonacii de la cofetăria Segarcea se vor așeza mândrii și cuminți în centrul mesei festive. Vor fi admirați, degustați și lăudați de toți mesenii.

Nu mai sta pe gânduri, dă-le voie cozonacilor să fie vedetele unei mese îndestulate ca de sărbătoare!

Galerie foto Chec Segarcea