Candy Bar

Dacă tortul este cavalerul de onoare al fiecărui eveniment important, atunci candy bar-ul trebuie să aibă și el un loc de seamă la masa principală.

Oricine își dorește să dea un plus de eleganță unei nunți sau petreceri, trebuie să-și îndulcească invitații cu produsele unui candy bar Segarcea. Nu doar că arată impunător și sofisticat, ci prezintă și o varietate de sortimente, culori și gusturi. De obicei, elementele unui candy bar sunt așezate în vase de sticlă sau cristal, platouri decorate cu dantelă, perle alimentare sau prezintă inscripții.

Expunerea pe care un candy bar o oferă unei ocazii de a petrece este inedită. Nu doar că fură privirile invitaților, ci le și bucură gustul. Chiar și cei mai pretențioși dintre petrecăreți vor găsi elemente din candy bar Segarcea care să-i încânte.

De asemenea, candy bar-ul este cel care poate seduce încă de la prima degustare. Fie că îl amplasezi la un eveniment corporate, petrecere privată, botez ori nuntă, gama de mini deserturi va fi un adevărat invitat special.  

Cum seduce un candy bar invitații de la o petrecere nu reușește niciun alt desert. De ce? Pentru că oferă posibilități diverse în alegerea dulciurilor. Se pot testa macarons, bomboane, fondante, cupcakes tematice, cake pops sau diverse mousse-uri din fructe sau ciocolată.

Unul dintre marile avantaje pe care le are un candy bar este alegerea cantității. În cadrul fiecărui eveniment vor fi persoane care țin la siluetă și vor alege ca doar să deguste. Pe de altă parte, vor fi și petrecăreți ce cad pradă tentației dulci și vor dori o cantitate mai generoasă de mousse sau prăjituri.

Pentru invitați fericiți și gust de neuitat alege candy bar-ul nostru oferit de Flori si Povesti si cofetaria Doris Segarcea

Galerie foto Candy Bar Segarcea​