Torturi Botez

Botezul este primul pas important din viața fiecăruia. O primă Taină Sfânta ce va conferi copilului creștinat un start bun în viață.Însă, pentru părinții micului creștin este un motiv de a petrece în voie bună alături de nași, cât și de prieteni.

Preparatele de pe masă vor fi menite să fure toate privirile invitaților, însă tortul de botez trebuie să fie piesa de rezistență.

Un loc cu cofetari de seamă, empatici și pasionați este o cofetăra Doris din Segarcea.

Aici profesioniștii îți vor da sugestii cu privire la arome, gramaj, texturi și asocieri de gust. Fii sigur/ă că rezultatul va fi unul ideal, iar bebelușul tău va avea un festin ca la carte.

Totuși, dacă alegi să faci petrecerea acasă ori într-un cadru restrâns, fă în așa fel încât tortul să fie gustos și să arate într-un mod specific ocaziei de față.

Știi deja că torturi botez reprezintă adevărate opere de artă și provocări pentru cofetari.Astfel, te asigurăm că orice tematică va avea botezul, va putea fi transpusă pe tort.

Personaje de basm, ursuleți, torturi structurate pe mai multe nivele sau chiar cu figurine de botez sunt doar câteva dintre variante. De asemenea, dacă îți dorești colaje cu micuțul tău sau imagini cu radiografiile de când se afla în burtică, le vom putea atașa cu drag pe tortul de botez.

Cu texturile potrivite, torturile fructate, cu marțipan, vanilie, profiterol sau ganache de ciocolată vor bucura papilele gustative ale invitaților.
Torturile de botez de la Cofetaria Doris din Segarcea sunt menite să impresioneze și să dea gust fin și aromă dulce petrecerii de botez a micuțului tău.

Transformă creștinarea copilului într-un eveniment demn de ținut minte!

Galerie foto Tort de botez Segarcea

Galerie foto Tort de botez Segarcea​