Torturi Personalizate

Noi credem că un tort de ciocolată are puterea de a-i face pe toți să zâmbească.

Ocaziile memorabile sau evenimentele importante se îndulcesc cu torturi personalizate.

Te-ai hotărât să faci pasul cel mare și vrei să-ți convingi un prieten să-ți fie naș? Un tort personalizat de la Cofetaria Doris din Segarcea cu siguranța îl va face să spună: “Da!” Dorești să-i arăți partenerului de viață cât de mult înseamnă pentru tine? Sigur găsești tortul potrivit dacă vii la cofetăria noastra, noi te ajutăm să-l personalizezi după bunul plac și după gustul persoanei pe care vrei să o surprinzi.

Chiar și zilele aniversare sunt un prilej de a comanda un tort personalizat. Pentru copiii tăi, le poți alege pe cele cu super eroi, prințese sau personaje de poveste. În schimb, dacă vrei să surprinzi un prieten ajuns la maturitate cu un tort potrivit pentru ziua lui, bazează-te pe torturile cu meserii sau cele în formă de cifre. Texturile corecte și combinațiile de gust inedite îl vor face să fie fericit, chiar dacă mai îmbătrânește cu încă un an.

Anii zboară atât de repede, încât nici nu-ți dai seama că micuțul tău a ajuns să descopere tainele abecedarului. Comandă-i un tort personalizat de la Cofetaria Doris din Segarcea pentru a-i face călătoria spre cunoaștere mai ușoară!

Balul de absolvire este și el un motiv ce trebuie sărbătorit cu un tort potrivit. Dacă adolescentul din familia ta, tocmai a absolvit liceul sau facultatea, un tort tematic este binevenit.

Trebuie să recunoaștem, timpul trece prea repede și te vezi ajuns chiar și la pensionare. Dacă părinții tăi sau chiar partenerul de viață a ajuns la momentul în care trebuie să se retragă din câmpul muncii, fii alături de ei! Felicită-i pentru profesionalismul și devotamentul de care au dat dovadă de-a lungul anilor cu un tort personalizat.

Galerie foto Torturi Personalizate Segarcea​